ORIGINALNA PAVLOVIĆEVA MAST ™
PORODIČNA (3-103 godine) ALANTOIN

 

 

Originalna Pavloviceva mast® 3 + se upotrebljava za negu i zaštitu decije kože, posle trece godine, kada je koža još uvek nežna i podložna isušivanju. Svakodnevna zaštita lica i tela, posle kupanja i pre izlaska na svež vazduh (zaštita od vetra, sunca, hladnog vazduha...). Namenjena za celu porodicu: mama maže stomak dok se priprema za porođaj – ublažava nastanak strija, posle porođaja – mažu se grudi dojilje kojima se pojavljuju ragade, mame i bake mažu laktove i pete koji su veoma često ispucali – treba ih tretirati ovom masnom kremom, a pre i posle svega treba, mazati svoje dete. Očuvana decenijska reputacija proizvoda koji je tradicionalno namenjen nezi i zaštiti osetljive kože dece.

Alantoin je i biljni metabolit, odnosno ekstrakt biljke gavez, koja je već godinama poznata po svojim korisnim svojstvima. Savremena istraživanja pokazuju da ova supstanca smiruje i zateže kožu.  Ukoliko su promene na koži nastale usled različitih štetnih uticaja, gavez će apsolutno vratiti vreme unazad.

Zbog svega navedenog, ova biljka je idealan sastojak mnogih preparata za negu kože. Lišće gaveza je bogato ugljenim hidratima koji neguju suvu i oštećenu kožu, a alantoin pomaže u tome.

Znajući šta sve u sebi sadrži, možemo reći da su neke od prednosti gaveza da hidrira i smiruje kožu,  pa je odličan za sve tipove i stanja kože: suvoj koži pruža hidrataciju, osetljivu smiruje i hidrira,  a zahvaljujući vitaminima i mineralima  kožu neguje bez premca.

ALANTOIN  je odličan izbor za negu svih tipova osetljive kože. Najveća prednost mu je, što su potrebne izrazito niske koncentracije, da bi pokazao korisno delovanje.

Alantoin se danas proizvodi sintetski, a njegove prednosti su brojne, što je i čuvena „pomada“ , Pavlovićeva mast prepoznala i uvrstila u svoj sastav.

NAČIN UPOTREBE

Mast se svakodnevno, u tankom sloju nanosi na čistu i suvu kožu, blago utrlja, više puta dnevno.

Uzrast: 3-103 godine
Zapremina/težina: 100ml

Spisak apoteka i specijalizovanih prodavnica gde možete kupiti naše proizvode.