Naši proizvodi

Efikasnom dejstvu Originalne Pavlovićeve masti, doprinosi kvalitet supstanci od kojih se ista proizvodi. Lanolin je u osnovi podloge sve tri vrste proizvoda Originalne Pavlovićeve masti. Lanolin je prirodna mast, životinjskog porekla koja štiti vunu. Izlučuje se iz masnih žlezda (sebociti) kod ovaca. Sirov lanolin sadrži približno 5-30% težine od ukupne vune. Medicinski lanolin je čist, hipoalergijski bakteriostatik. Istraživanja su pokazala da je vrlo efikasan kod dojilja, u tretmanu bradavica sa otvorenim ranama, naprslinama i ragadama. Primena lanolina u kozmetici je nemerljiva. Lanolin neguje, omekšava i hidrira kožu, pomaže njenom održavanju i vraćanju vlažnosti. Efikasan je kod tretmana ispucalih usana, grubih peta, osipa od pelena, svraba i abrazija kože, manjih posekotina i opekotina.

Poznato je da se Originalna Pavlovićeva mast za bebe koristi za negu pelenske regije kod beba, dok se porodična Originalna Pavlovićeva mast koristi od 3 do 103 godina za negu kože lica i tela.

Najnovija formula Originalne Pavlovićeve masti, koja sadrži ektoin, ima svojstva imuno i UV zaštite, pa je preporučujemo za sve uzraste, a može se koristiti i kao premium krema za negu pelenske regije kod beba.